english

Smerokaz: Danijel Mihelj, tehnolog gospodarskih javnih služb

  • Karmen Novak, Danijel Mihelj
  • January 2013

Povzetek

Verjetno si marsikdo od nas ne predstavlja točno kaj se zgodi z odpadki, ko jih komunalni uslužbenci poberejo pred hišami. To, kako poteka reciklaža, kdo ureja mestne površine, kdo skrbi za pogrebne dejavnosti in še mnogo drugih stvari, nam bo ta četrtek predstavil Danijel Mihelj.

Danijel Mihelj je univ. dipl. pol., inž. vok., zaposlen pri Komunalno stanovanjskem podjetju d.d. Sežana, kot tehnolog gospodarskih javnih služb.

Danijel skrbi za tehnično podporo več oddelkom in ima odličen vpogled v delo vsakega posameznika in tudi posameznih enot. Predstavil bo različne profile poklicev in morda pometel s kakim predsodkom, kot je npr ta, da je komunalno delo manjvredno.

Danijel se ukvarja z različnimi projekti, ki nam bodo v prihodnosti naredili Slovenijo bolj ekološko osveščeno, med drugimi: -Koordinacija projekta izgradnje linije za sortiranje in obdelavo odpadkov. -Implementacija novega programskega paketa za delo z odpadki.

Danijel skrbi tudi za priprava tiskovin, koledarjev, člankov in prezentacij za osveščanje in obveščanje prebivalcev o ločevanju odpadkov. Kot pa sam sebi pravi, je tudi "helpdesk" za crknjene in nedelujoče računalnike. Skrbi tudi za skupinske oglede deponije in predelovalnih obratov.

Vsi, ki Danijela poznate, veste, da bo predavanje polno smeha in koristnih informacij, zato ne zamudite!

Danijel ima tudi svojo FB stran, kjer osvešča o ekologiji.

http://www.facebook.com/Komunalc?fref=ts Twitter: @komunalc

Video všeč? Podprite nas! http://www.kiberpipa.org/sl/support/