vip

Formule uspeha za PR podjetja

  • Andreja Jernejčič
  • March 2012

Abstract

Na tokratnem VIP večeru, v sodelovanju z LUI, gostimo predavateljico, managerko, piarkovko, pisateljico in tudi podjetnico Andrejo Jernejčič. Rdeča nit našega živahnega druženja bo, kako je mogoče doseče brezplačne objave v medijih in skrbeti za osebni piar, oziroma kako uspešno sodelovati z mediji.

Pri tem bomo konkretne nasvete črpali iz gostjinih bogatih izkušenj, njenem delu z različnimi uglednimi strankami in iz njene zgodbe, kako si je pridobila zaupanje najuspešnejših slovenskih podjetij, managerjev in tudi ministrov.

Mag. Andreja Jernejčič je ena najvidnejših piarovk v slovenskem prostoru. Danes direktorica za svetovanje in izobraževanje Lin&Nil, piše in vodi delavnice o komuniciranju, javnem nastopanju, internem komuniciranju in organizaciji dogodkov tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Menedžerske izkušnje je nabirala kot izvršna direktorica v Infonet medii, direktorica korporativnega komuniciranja za Slovenijo in jugovzhodne države v IBM Slovenija ter pomočnica uprave v SIJ — Slovenski industriji jekla. Pred tem je bila zaposlena v piaru kot tiskovna predstavnica obrambnega ministra v času vstopanja Slovenije v Nato in pomočnica direktorice v Uradu Vlade RS za informiranje. Kariero pa je začela v medijskem svetu. V 15-letnih izkušnjah je kot novinarka in pozneje urednica delala v tiskanih, radijskih in televizijskih medijih. Napisala je knjigo Kako uspešno sodelovati z mediji — priročnik za vsakogar (prvi tovrstni priročnik pri nas), ki je bil takoj razprodan, aprila pa bo predstavila novo Skrivnosti javnega nastopanja za vsakogar.

Video všeč? Podprite nas! http://www.kiberpipa.org/sl/support/