Mobilno nakupovanje in iQpon aplikacija

  • Dejan Davidović
  • April 2012

Povzetek

V Sloveniji je trenutno 2,2 mio mobilnih telefonov, od tega jih je dobra tretjina pametnih telefonov. Napovedi pravijo, da jih bo do konca tega leta 50%. S porastjo ponudbe tovrstnih naprav in z ekonomsko dostopnejšimi storitvami za prenos podatkov so te napovedi sila realne.

Mobilniki so naš nepogrešljiv spremljevalec in vedno več vsakdanjih in profesionalnih opravil opravljamo s pomočjo programov in aplikacij na pametnih telefonih. Kako se nakupne navade in nakupni procesi prilagajajo pametnim telefonom in kakšna je prihodnost? Ali so napovedi o tem, da bodo pametne mobilne naprave nadomestile naše denarnice in postale glavno orodje za sprejemanje nakupnih odločitev in za nakupovanje? Kakšno je trenutno stanje pri nas? Kakšno je stanje na področju mobilnega marketinga?

Mediji, blogerji in mobilni operaterji pravijo, da nudi mobilna aplikacija iQpon odgovore na ta vprašanja.

Dejan Davidović, direktor družbe iKupon, mobilne tehnologije in komunikacije, d.o.o., bo skozi svoje predavanje odgovoril na vsa zgornja vprašnja, opisal njihovo delo in aplikacijo iQpon, ter nakazal kaj nas čaka v prihodnosti.

Video všeč? Podprite nas! http://www.kiberpipa.org/sl/support/